Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Marie Svarcova 55 min
Přátelské kotletky: Křehké a šťavnaté maso s křupavou kůrčičkou potřebuje před pečením správně ochutit a dobře orestovat
Co udělat se zelenými rajčaty? Usmažte je, dejte do papírových pytlíků s jablky, nebo je naložte i s kořením
16 foto Jak na Sacherův dort podle Josefa Maršálka? Nejdůležitější je kvalitní máslo a trpělivost při výrobě polevy, zdůraznil slavný cukrář