Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
Sýrová pomazánka s uzeninou, vejci a bílou ředkví Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 15 min
Strouhaný jablečný koláč je krásně vláčný a má výbornou voňavou náplň. Křehké těsto nechte vychladit a pracujte s ním rychle
Jak na pravého houbového kubu? Nejlepší je ze sušených modráků, které dodají černou barvu, a důležitá je správná velikost krup