Šéfkuchař pražské restaurace Bruxx radí, jak na ty nejlepší hranolky: Zásadní je krátké předvaření a dvojí smažení, říká
Největšími nepřáteli jahod jsou sucho, plíseň a slimáci. Správnou péčí a osvědčenými tipy lze hrozbám předejít
Holka u plotny radí: Jednohubky se sýrovou pomazánkou, zdobené ředkvičkou a květy pažitky chutnají božsky
Hovězí kližka s cuketou a rajčaty, na rozmarýnu, v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 80 min
Hovězí kližka s mrkví, dušená v papiňáku v pomerančové šťávě Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Anna Kocikova 85 min
Hovězí kližka na jablku a mrkvi, dušená v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Anna Kocikova 60 min