Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 056 kJ / 1 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,44 g |
Tuky | 44,72 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 458 mg |
Sodík | 709 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,85 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 5. 2017 12:24
Na čerstvé maso jsem si zatím ještě netroufla.To by se podle mě muselo přidat víc tekutiny,ale maso by pak bylo spíš dušené,než pečené
rihana: linkstrem,když není na jídla z papiňáku zvyklá,možná může"něco"cítit,nevím,to nemůžu posouditU nás doma s tím také nikdo nemá problém
30. 4. 2017 20:12
29. 4. 2017 21:54
25. 4. 2017 20:05
linkstrem: V papiňáku vařila už moje babička,takže mi ty vůně a chutě příjdou normální,jsem na ně zvykláAle věřím,že kdo není na tento zbůsob vaření zvyklý,tak ten rozdíl může poznatJsem ráda,že se Vám suroviny líbí,děkuji
25. 4. 2017 14:37
25. 4. 2017 11:49
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 14 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 14 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 16 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 18 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 2 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 6 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 7 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 7 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 7 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 7 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 8 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
Místo klasicky smažených řízků můžete připravit zdravější řízky přírodní. Jak na ně?
Retro zákusek: Na likérových špičkách si pochutnáváme již přes šedesát let. S trochou šikovnosti je zvládnete i doma
Další recepty
Tématické fráze: dušena hovězí kližka hovězí maso v papinaku hovězí kližka v papiňáku hovězí klizka dusena hovězí kližka recepty hovězí klizka jak dlouho vařit hovězí v papiňáku dusene hovezi kližka v papináku dušené hovězí v papiňáku hovězí karabáček dušená kližka hovězí kližka recept pomalu dušená hovězí kližka hovězí kližka vcelku v papiňáku hovězí karabáček recept prirodni hovezi hovězí karabáček recepty recepty z hovězí kližky pomalu dušená kližka
Suroviny: kližka hovězí, vývar hovězí, olej, cibule, česnek, máslo, česnek mědvědí, sůl, pepř mletý
Přírodní hovězí kližka dušená v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zgr2
6 názorů