Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Hovězí kostky ve sladkokyselé omáčce se smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Anna Kocikova 60 min
Jak na to nejlepší kapání do polévky? Vynikající zavářku uděláte jen ze dvou ingrediencí, vylepšit ji můžete bylinkami
8 foto Otestovali jsme pražské prodejny chlebíčků: Našli jsme okoralou veku i fantastický výrobek za 40 korun
8 foto Holka u plotny radí: Domácí zázvorové kostky s pomerančem a kurkumou skvěle ochutí čaj i vodu a dodají vitaminy