Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Moje poznámka
Pangas se sladkokyselou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WPZ4
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 5 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Tématické fráze:
pangasius recepty,
pangas,
pangas recepty,
pangasius s omáčkou,
pangasius ryba foto,
ryba se sladkokyselou omáčkou,
recepty pangas,
pangas recept,
pangas s omáčkou,
recepty-pangas,
rybárna lysá nad labem,
recept pangas,
sladkokyselá omáčka recept,
ryba ve sladkokyselé omáčce,
pangas na masle,
sladkokyselá čili omáčka,
sladkokyselá omáčka,
rybárna v lysé nad labem,
recept sladkokyselá omáčka,
omáčky ryby
Suroviny:
pangasius,
šunka parmská,
libeček,
pepř bílý,
sůl,
olej slunečnicový,
máslo,
mouka hladká,
voda,
sůl,
cukr krupice,
ocet balsamiko,
víno bílé,
kůra citronová,
brambory,
sůl,
kurkuma,
libeček,
máslo,
mléko
Komentáře (29)
+