Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Salát ze syrové červené řepy s cibulkou a citronem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 10 min
Jak na falešný medovník? Pro přípravu božského dezertu stačí jen tři suroviny. Zvládnete to za 5 minut!
29 foto Jak se vaří láska? Vojta a Betty z loňského MasterChefa jsou stále spolu a v rozhovoru přiznali, komu z nich to jde u plotny líp
Vyrazte letos na MFF Karlovy Vary bez hotovosti, společnost Visa pomůže s programem Česko platí kartou