Jak správně udržovat vařečky, čemu se při mytí vyhnout a proč není každá skvrna jen kosmetický problém?
Tvarohové šátečky ze tří surovin jsou nadýchané a křupavé, přitom úžasně jednoduché a rychlé na přípravu
Retro okénko: Medvídek s medem stával 13 Kčs, ikonická plastová láhev má dlouhou historii a vyrábí se dodnes
Závitky z krkovice se zelím a špekem, dušené v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 50 min
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Anna Kocikova 185 min
Holka u plotny radí: Tuniská polévka chorba frik voní římským kmínem, rajčaty a česnekem a snadno se připravuje
Nejlepší palačinky pod sluncem: Britská šéfkuchařka prozradila fígl, jak dosáhnout dokonalosti. Stačí přidat jednu ingredienci