Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Bramboráky s koprovým salátem z kysaného zelí (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Taevita 30 min
Cuketové bramboráky a pikantní zelný salát (Dělená strava podle LK - kytičky+zelenina) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Bramborové placky na sklokeramice (Dělená strava podle LK - Kytičky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita
Výborná drobenka na koláče: Můžeme si ji připravit klasicky, nebo z ovesných vloček, kokosu, perníku i ze sušenek
Jaké je občerstvení na koupalištích v Praze? Hlad můžete zahnat langošem i pizzou, u nás ale zvítězil smažák v housce za 119 Kč
10 foto Jak si vypěstovat bazalku v kelímku od jogurtu: Dejte pozor na správné zalévání a zaštipování, pak máte úrodu zaručenou