Sekaná bábovka

Jana Dorazinová-Remková Kuchařka: Jana…

Doba přípravy: i s pečením asi 60 minut podle velikosti bábovky Mleté maso 22 názorů

Suroviny

Menší hlávkové zelí
4 rohlíky
2 žloutky
zelená petrželka
PRVNÍ NÁDIVKA:
2 bílky vyšlehat (přidat do rohlíků)
sůl
přidáme nadrobno nakrájenou petrželku
DRUHÁ NÁDIVKA:
300 g mletého masa mix
2 vejce
1 menší cibule nasekaná najemno
2 lžíce hladké mouky
4 lžíce strouhanky
sůl
pepř a promícháme
50 g anglické slaniny
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Zelí dáme do horké vody a opatrně rozebereme listy bez košťálů.

  2. Bábovku vymažeme sádlem a vysypeme strouhankou.

  3. Naskládáme listy tak, aby přesahovaly přes bábovku.

  4. Na listy dáme rohlíkovou náplň, pak umíchané maso, listy uzavřeme a dáme plátky anglické slaniny.

  5. Pečeme 40 min. na 200°C.

Poznámka

Recept Jirky Babicy.

Opět nemám fotopostup, protože recept vyzkoušela dcera mého přítele. Je skvělý!!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 24 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Sekaná bábovka

1 2

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: sekana sekaná z mletého masa recept mleté maso recepty bábovka sekana v babovce recept sekaná babovky recepty sekaná sekaná z mletého masa bábovka z mletého masa mletá sekaná sekaná bez rohlíků sekana recepty recepty-sekana recepty na sekanou recept na sekanou v babovce sekaná od babicy bábovka z rohlíků bábovky od babici sekaná podle babici

Zapomněl/a jsem heslo