Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Vepřové nudličky s vůní nového koření a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 mirca75 60 min
Kuřecí placičky v jogurtovém těstíčku s vůní drůbežího koření Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 MiskaM 40 min
33 foto Velký test kebabů v Praze 2023: Kde dostanete čerstvé maso a kde za 170 Kč jen mražený polotovar? Suverénně vede Žižkov