Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
Vepřové srdíčko v zeleninové "omáčce" z papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Anna Kocikova 60 min
Vepřové kousky na rajčatech a bazalce, v papiňáku Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Anna Kocikova 40 min
Jak na vepřové škvarky a sádlo pečené v troubě: Pomalé pečení a odebírání tuku se postará o dokonalý výsledek
Historie na talíři: Nespravedlivé rozdělení potravin ve starém Římě. Muži mívali pestřejší stravu než ženy, dopřávali si i kachny a ryby