Jak na vynikající kynuté skořicové šneky podle pekařky Ludmily. S jemnou krémovou polevou chutnají fantasticky
Hostiny na Karlštejně za Karla IV.: Podával se pečený páv zdobený zlatou přilbou, studený sumec v kyselé omáčce i zvěřinový guláš
Žloutkové věnečky: Kombinace dobře připraveného odpalovaného těsta a máslového krému s vůni rumu je božská
Rychlý rybízový koláč s tvarohem a drobenkou: Díky rybízu je úžasně šťavnatý a tvaroh mu dodá vláčnost a jemnost
Retro okénko: Rýžové Arizonky se vyrábějí už od 50. let 20. století a dětem chutnají dodnes. Připomeňte si s námi, jak vznikly
Vatikánský chléb štěstí voní skořicí a mandlemi. Podle tradice byste jej ale vždy měli poslat dál, jen tak přináší štěstí