Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Restované kuřecí prso se žampiony a mrkví (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 55 min
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 RubyRom 65 min
Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 RubyRom 45 min
Celerové hranolky, kuřecí prso s mozarellou (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 55 min
Farář Miloš Szabo na Štědrý den vaří slovenskou kapustnici s houbami a zve k sobě domů ty, kteří by jinak byli sami
Cuketové matjesy: Křupavá pochoutka překvapí lahodnou chutí typickou pro pravé matjesy a jednoduchou přípravou
Crème anglaise aneb Vanilková omáčka: Nedá moc práce a fantasticky dochutí nejeden dezert. Takhle se správně dělá