Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Rychlý a chutný recept na testovaná kuřecí prsa na špeku s tymiánem a liškami, je vhodný pro diabetiky, ale pochutná si celá rodina. Přílohu si můžete zvolit dle oblíbenosti. Servíruje se zeleninou a volským okem.

Suroviny pro 1 porce

1porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 349 kJ /
562 kcal
Bílkoviny39,83 g
Tuky38,91 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 332 mg
Sodík 658 mg
Sůl1,54 g
Sacharidy8,85 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuřecí prso rozkrojíme, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Krok 2: Na pánvi rozškvaříme na drobno nakrájený špek, pak přidáme olej a nadrobno nakrájenou cibuli. Krok 3: Orestujeme dozlatova. Vložíme maso a z obou stran opečeme, přidáme lišky, osolíme je a za stálého míchání orestujeme. Krok 4: Hotové dáme na talíř a na té samé pánvi uděláme volské oko. Podáváme s rajčetem a salátovou okurkou.

TIP: Jak na dokonalá sázená vejce?

Zveřejněno 15. 9. 2024 18:53

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEMPA

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí prso, lišky a volské oko (vhodné pro diabetiky)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YEMPA

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso, sůl, pepř mletý, tymián, špek, cibule, olej olivový extra virgin, houby lišky, vejce

Přidat fotografie receptu