Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory se špekáčky na pivu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 85 min

85 min (10 min příprava + 75 min tepelná úprava)

17. 1. 2010 20:39

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 575 kJ / 854 kcal
Bílkoviny17,12 g
Tuky4,14 g
Vláknina18,49 g
Cholesterol0 mg
Sodík11 338 mg
Sůl27,40 g
Sacharidy156,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

kajasak

23. 2. 2021 08:08

mám pouze jednu připomínku a to sůl, nedával jsem vůbec žádnou - sůl je již hojně obsažena v uzenině a grilovacím koření

Jana

14. 1. 2017 18:06

Dnes jsem upekla v pekáčku. Ubrala bych soli a přidala trochu piva. :-8 Ale bylo to rychlé, levné a dobré jídlo, dělala jsem z libových párků místo špekáčků. Děkuji. :yes:

Jana

25. 8. 2016 12:45

Dnes jsem recept uvarila,chutnalo i manzelovi,ktrery spekacky na pivu vubec nemusi..

Vašek

5. 7. 2016 07:57

blacinka: Ahoj, já moc rád používám grilovací koření, ale rozhodně ne tři lžíce(možná to měly být tři lžičky).:-Q

Vašek

5. 7. 2016 07:52

rebeka: Ahoj, doporučuji černé Krušovice(jsou sladké - světlé pivo zanechá nahořklou chuť).:-*

ripko

24. 6. 2016 12:14

3 + 2 "lžíce" hlavne toho provensálskeho korenia bolo veľmi veľa. podľa mňa by stačilo 3+2 "lžičky" :-(

Elina

30. 1. 2016 13:28

Právě jsme dojedly:-p všem hutnalo :-K:-K:-K:yes::yes::yes:

Tery

14. 3. 2015 12:56

Poprvé jsem použila světlé pivo a nechutnalo nám to, bylo to nahořklé. Pak černé a bylo to mňam :-)Pro ozvláštnění tam někdy přidám nakrájená rajčata a papriku nebo fazole v konzervě (pak nedávám tolik kečupu) nebo mraženou zeleninovou směs. Je to taky moc dobré.

Marta

16. 10. 2013 12:46

Výborné ,moc nám to chutnalo ,určitě se k tomuto receptu vrátíme.:-):-)

rebeka

1. 5. 2012 18:59

piva nepitel:-8.. mám dotaz: je to fuk, jakou značku piva použiju.. nebo mi někdo nějakou vhodnou doporučí;-):-?

Eliza

27. 3. 2012 21:24

helenabedn: Tak to jsem moc ráda, že tolik chutnalo a s fazolemi...proč ne, možná také prubnu...:yes:
U nás je tohle jídlo také oblíbené a vlastně jsem ho už dlouho nedělala. Musím to napravit. Klasika je klasika, je osvědčená a předčí veškeré experimenty...

helenabedn

27. 3. 2012 10:12

no tak tohle byla epesní ňamka!!! přidala jsem ještě trochu vařených bílých fazolí a nemělo to chybu! :yes::yes::yes:

Eliza

15. 1. 2012 23:30

chocolate: Čokoládko:-K, jsem ráda, že vám chutnalo, povedlo se a recept se osvědčil.:-K Já také pivo piju zcela výjimečně (to už musí být žízeň, třeba na cestách...), ale při vaření ho občas ráda použiju a naučila jsem se s ním pracovat tak, aby nevadilo ani dětem.

chocolate

15. 1. 2012 22:23

Děkuji za výborný recept Eliz.Brambory pečené v pivním sosu nemají chybu, dokonce ani já (pivo zásadně nepijící) jsem necítila žádnou hořkou pachuť (jak tu bylo párkrát vzpomínáno).Naopak ukládám a jistě ještě zopakuji.
Udělala jsem jedinou kosmetickou změnu oproti tvému předpisu-česnek jsem nakrájela na plátky.+32

mysaci

17. 11. 2011 18:54

to vypadá báječně, hned zítra zkusíme, ale bodíka posílám hned :yes:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buřty na pivu ze světlého piva špekáčky na světlém pivu špekáčky na pivu pečené špekáčky na pivu jídlo ze špekáčků jídla ze špekáčků buřty na světlém pivu špekáčky na pivě špekáčky pečené na pivu pečené špekáčky špekáčky na pivu s bramborem špekačky pikantní na pivě recept na zapečené špekáčky na pivu pokrmy ze špekáčků buřty na světlém pivě buřty na pivu s bramborem špekáčky s bramborem špekáčky na černém pivu jidla k pivu špekáčky recept

Suroviny: brambory, špekáček, pivo černé, kečup sladký, česnek, koření provensálské, koření grilovací, sůl

TopRecepty.cz

Brambory se špekáčky na pivu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JypD