Hell's Kitchen zná své „zaměstnance“: O miliony a práci u Jana Punčocháře se poperou kuchař, účetní, floristka i ajťák
Šnečí ocásky na cibulce, smažený tvaroh z raků, zadělávaní drozdi v županu i smažené žáby aneb Podivná jídla 19. století
Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Krkovička s česnekem a bylinkami: Voňavou pochoutku ze šťavnatého masa je dobré předem alespoň dvě hodiny marinovat
Jak na škvarkové pagáče: Slané masopustní koláčky jsou uvnitř vláčné, na povrchu lehce křupavé a úžasně voní
Kuřecí játra trochu jinak: Lehce pikantní s nivou a žampiony nebo neuvěřitelně šťavnaté v těstíčku s bylinkami
Pět nejlepších náplní do toustů: Kuřecí se zeleninou je sytý, avokádový je pro mlsné jazýčky a francouzský voní skořicí
Jogurtové rychlokoblížky s povidly: Nekynutá masopustní dobrota je nadýchaná jako obláček a na stole je za chvíli
Strouhaný koláč na plech: Vláčné těsto v kombinaci s lahodnou a šťavnatou tvarohovou náplní božsky chutná
Pomazánka z mrkve a celeru: Z pouhých čtyř ingrediencí vznikne báječná lahůdka s neodolatelnou chutí, hotová je za pár minut
Mřížkový koláč podle osvědčeného receptu je vláčný a nadýchaný. Zkombinujte povidla a tvarohovou náplň a budete se oblizovat
Meruňkové řezy Henrietta: Slavnostní dezert s jemným máslovým krémem a meruňkovou náplní chutná božsky
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Křupavé bramboráky: Ke křupavosti pomůže nahradit mouku jinou ingrediencí a placky pak smažit na rozpáleném sádle
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy
Pět nejlepších dezertů do skleničky: Míša řezy skoro bez práce nebo likérový Bombardino pohár si zamilujete
Jak na nejlepší chleba ve vajíčku? Strouhaný sýr a bylinky z něj udělají luxusní jídlo, zdravější bude připravený v troubě
Dobrý koláč: Několik vrstev spojuje báječný máslový krém a lahodná pařížská šlehačka doladí božskou chuť vláčného dezertu
Moravský vrabec: Tajemství šťavnaté klasiky, která není vrabec, ani není z Moravy, je v správné kombinaci masa a jeho úpravě
Domácí langoše: Jogurtové kynuté těsto je neuvěřitelně vláčné, česnek dodá langošům grády a strouhaný sýr chuť jak ze stánku