Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
11 foto Hodnocení 23× Jak pěstovat tyčková rajčata ve fóliovníku? Poradíme, jak dosáhnout bohaté úrody 13. 5. 2024
8 foto Hodnocení 16× Desatero rad na téma mleté maso: Jak s ním pracovat a jakou má trvanlivost 11. 5. 2024
9 foto Hodnocení 1× Kdy plodí kamčatská borůvka? Na sklizeň drobného ovoce se můžete těšit velmi brzy 10. 5. 2024
9 foto Hodnocení 15× Vepřové maso je velmi oblíbenou a univerzální surovinou na přípravu pokrmů 9. 5. 2024
9 foto Hodnocení 104× Jak stříhat kamčatskou borůvku? Víme, jakou péči tento keř potřebuje 9. 5. 2024
7 foto Hodnocení 6× Proč neklíčí okurky? Důvodů může být hned několik. Poradíme v našem článku 8. 5. 2024
9 foto Hodnocení 3× Při nákupu masa se řídíme raději kvalitou než cenou. Jak ale poznat kvalitní maso? 11. 5. 2024
7 foto Hodnocení 30× Jak daleko od sebe vysévat semínka okurek. Rostlina potřebuje dostatek prostoru 7. 5. 2024
10 foto Hodnocení Čím překvapit maminku na Den matek? Inspirace na dárečky, které zahřejí u srdce 5. 5. 2024
9 foto Hodnocení 21× Kamčatská borůvka je nenáročná na pěstování. Poradíme, jak na to 5. 5. 2024
10 foto Hodnocení 3× Jak získat smetanu z čerstvého kravského nebo kozího mléka i bez odstředivky 3. 5. 2024
8 foto Hodnocení 8× Které maso je vhodné na svíčkovou? Kromě klasického hovězího i zvěřina 9. 5. 2024
8 foto Hodnocení 9× Jakou marinádu zvolit ke grilovanému masu? S výběrem pomůže náš článek 4. 5. 2024
9 foto Hodnocení 21× Máte raději libový nebo šťavnatý řízek? Poradíme, jaké jsou možnosti při výběru masa 4. 5. 2024
8 foto Hodnocení 17× Jak se obejít bez paličky na maso? Poradíme několik užitečných triků 3. 5. 2024
9 foto Hodnocení 59× Používáte masox? Nahraďte ho domácím bujónem a vychutnejte si poctivou polévku 30. 4. 2024