Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hřešte všemi smysly: Velikonoční vychytávky na večer pro dospělé

Velikonoce jsou většinou svátky určené pro děti, ale ani dospělí by neměli být ochuzeni o atmosféru svátků jara. Když nemáte přes den čas, ukradněte si chvilku sami pro sebe večer a tu si zpříjemněte kvalitním filmem a něčím dobrým na zub.

Co budete dělat o velikonočních svátcích kromě toho, že budete stát u plotny a vyvařovat rodině nebo malovat vajíčka s dětmi? Přinášíme vám tipy, jak si zpříjemnit sváteční večer se svou drahou polovičkou.

Kvalitní program

Netflix

Kdo by neznal Netflix! A co dělat přes sváteční dny lepšího, když nemůžeme mimo hranice okresu, než si pustit nějaký film nebo seriál, kterých je Netflix plný. Zvolit si můžete podle žánru, oblíbenosti i kvality. To své si rozhodně najde každý. Před den tedy mohou běžet pohádky pro vaše ratolesti a večer nějaká romantika, která vám zpříjemní velikonoční večer s partnerem.

Skvělý parťák na filmové večery

LenovoPro ty, kteří si rádi zahrají, je tu nadupaný Lenovo Legion 5. Nekompromisní výkon tohoto ultratenkého notebooku pohání procesor AMD Ryzen 5. Nejpokročilejší grafika a 15,6" antireflexní displej s vysokým jasem a obnovovací frekvencí 144 Hz vás vtáhne do virtuálního světa svojí plynulostí a realistickým vykreslením obrazu i těch nejnáročnějších her. Lenovo Legion 5 může být skvělým přírůstkem do rodiny i pro vaší drahou polovičku, díky dvojice reproduktorů Harman s certifikací Dolby Atmos, bude skvělým parťákem i na filmové večery.

Lehká delikatesa k filmu

AlbertZakončete den po svátečním hodování jen lehkou tečkou z Alberta. Vychutnejte si jemné plátky lososa s hoblinkami parmazánu a lehkým salátkem. Nejen, že je tato ryba nositelem zdravých omega-3 mastných kyselin, ale zároveň má také certifikát MSC, který garantuje udržitelný rybolov a pomáhá tak uchovat dostatek ryb i do budoucnosti.

Bubliky pro romantický večer

Bohemia SektSklenka sektu je nezbytností pro výjimečné chvíle, mezi které rozhodně patří i oslavy svátků, Velikonoc nevyjímaje. Přestože ani letos nebudou Velikonoce takové, na jaké jsme byli zvyklí, příjemné chvíle, kdy je už cítit ve vzduchu jaro, si nenechte ujít. Na oslavu svátků jara si tak připijte vychlazenými bublinkami. Pokud chcete vašeho nejmilejšího koledníka překvapit a kromě malovaného vajíčka mu dát i další milou pozornost, lahev sektu je jasnou volbou. Na e-shopu osobnivinoteka.cz můžete pořídit Bohemia Sekt podle svých preferencí. Zvolíte raději sušší, nebo sladší? Zláká vás červený, nebo třeba růžový? Na romantický večer se hodí každá z nich!

Neodolatelná vůně pro váš domov

Noble IsleV Noble Isle věří v sílu vůně. Aroma difuzéry i vonné svíčky dokáží totiž ovlivnit náladu, přivolat vzpomínky a také zútulnit váš domov a vytvořit nezapomenutelnou atmosféru. Inspiraci pro jednotlivé řady čerpá Noble Isle z Velké Británie, odkud pochází, a z jejího přírodního i kulturního bohatství. Prostřednictví noblesních vůní vám přináší tradice i atmosféru z významných oblastí celého království. Vybírat můžete z několika řad a vybrat si mezi krásnými difuzéry nebo vonnými svíčkami. 

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více