Pikantní sojové kostky na kari

Hanule Kuchařka:

Doba přípravy: 40 min. PT0H40M 3 porce Bezmasá jídla 27 názorů

Recept si zatím oblíbilo 25 kuchařů
525

Suroviny

1 balení sojových kostek
1 cibule
2 stroužky česneku
1 malý rajský protlak
zeleninová směs mexico
olivový olej
nakládaná paprika
kari
chilli
sůl
Recept si zatím oblíbilo 25 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Sojové kostky připravit podle návodu.
    Na olivovém oleji nechat zesklovatět nakrájenou cibuli, přidat uvařené sojové kostky a opéct.
    Do směsi nasypat pokrájené nakládané papriky, mraženou zeleninu, utřený česnek, kari, špetku chilli, sůl - podlít trochou vody a nechat podusit.
    Nakonec přidat rajský protlak a ještě chvíli míchat na pánvi.
    Ozdobit nakládanými paprikami a podávat s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 37 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Pikantní sojové kostky na kari

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Moc dobrý recept :) Doporučuji.:yes:

    Odpovědět

  • Petra Petra(neregistrovaná)

    Moc dobrý recept :) Doporučuji.:yes:

    Odpovědět

  • Anna Anna (neregistrovaný)

    dnes jsem to uvařila,je to výborné
    :yes:

    Odpovědět

  • Kája Kája(neregistrovaná)

    Poprvé jsem vařila sojové maso a překvapilo mě:-)výborný recept,chutnalo to skvěle:-(

    Odpovědět

  • Lucievach Lucievach

    Sojové maso mi nechutnalo, ale dala jsem mu ještě jednu šanci s tímto receptem a výborné! Neměla jsem nakládanou papriku, ale jinak jsem vše udělala podle receptu a mňamka :yes: ;-)

    Odpovědět

  • Ivana79 Ivana79

    Pridávam fotky,moc som si pochutila:-*:yes:Zabudla som na pretlak,ale aj tak je to výborné,pridala som arašidy.Celú panvicu zjem sama,chlap má navarený guláš:-D;-)

    Odpovědět

  • Twiggy Twiggy

    Jeden z nejchutnějších receptů na sójové maso:yes: Přidávám fotku a mnohokrát děkuji za inspiraci! :-))

    Odpovědět

  • chocolate chocolate

    Ukládám, jednochuchý rcp na sojové masíko se mi moc líbí.

    Odpovědět

  • leňule leňule(neregistrovaný)

    Nejenže to chutně vypadá na obrázku, ale taky to skvěle chutná, a to i s kurkumou a fazolemi místo zeleniny :o) takové trochu vylepšené mexiko :o) bodík pro tento recept...

    Odpovědět

  • aji aji(neregistrovaný)

    Sojove maso jsem ještě nikdy nevařila ale muže řict že je to opravdu vyborbe:-pskvěli receptik:-)

    Odpovědět

  • dasha dasha(neregistrovaná)

    maso můžu, ale teď v době půstu se je snažím omezit... a díky sojovému masu to jde :-p díky za inspiraci :-D mňam :yes:

    Odpovědět

  • teniska teniska

    tak jsem vyzkoušela a bylo to chutné:-p posílám boďku:yes:

    Odpovědět

  • Martina Martina(neregistrovaná)

    Dnes jsem toto uvařila a musím říci že je to opravdu vynikající:yes:

    Odpovědět

  • LLilaa LLilaa

    Sojové maso jsem vařila ve slepičím bujónu, mraženou zeleninu jsem dala co jsem doma našla:-), bylo to vynikající:-p moc děkuji za tento recept, dnes jdu dělat znovu;-)
    Dávám bodík:yes:

    Odpovědět

  • Hanule Hanule(autorka receptu)

    Děkuji za ohlasy. Nejsem sice vegetariánka, ale pravé maso mi stačí tak dvakrát do týdne. Za našich babiček a prababiček bylo jen v neděli, někdy ani to ne, a přesto byli lidé zdraví a uměli si připravit výborná jednoduchá jídla z brambor, jáhel, pohanky, atd. Dnes, když máme na výběr z tolika skvělých surovin jako je právě sojové maso, tofu, kuskus..apod, by byl hřích si občas (nebo častěji-záleží na každém), neodlehčit a pochutnat si na něčem bezmasém ;-)

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo