Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Po velkém úspěchu předchozích dvou dílů video kuchařek přicházíme s další kuchařskou knihou s názvem Naše kuchařka 2! Zjistěte, co se skrývá uvnitř a proč rozhodně stojí za to mít tenhle skvost ve své knihovničce.

Naše kuchařka 2

V loňském roce spatřily světlo světa první české tištěné video kuchařky. Zájem o ně byl veliký a stále je, proto jsme nezaháleli a vytvořili jim následovnici, Naši kuchařku 2. Ta opět obsahuje 150 autentických a prověřených receptů s podrobně popsaným postupem. Součástí každého receptu je celostránková fotografie a každý recept obsahuje unikátní QR kód, který vás, naše čtenáře, snadno odvede na video recept na webu Toprecepty.cz, kde najdete kromě postupu i postřehy a tipy ostatních kuchařů.

 

A jak se recepty do knihy vybíraly, na to jsme se zeptali naši kolegyně, zkušené kuchařky a pekařky a zároveň hlavní moderátorky webu Toprecepty.cz, Ivy Trhnoňové. „Těch nej nej receptů je na webu Toprecepty hodně, určitě tisíce, máme i několik set excelentních receptů, ale přirozeně se tam nevešly všechny. Vybírali jsme proto pocitově ty nejlepší z nejlepších, ale stejně se tam i tak na mnohé nedostalo,“ říká Iva Trhoňová, která se na tvorbě kuchařky také podílela a přispěla do ní i svými vlastními recepty. Velkým kritériem pro výběr receptu do knížky bylo kromě návštěvnosti daného receptu taky to, kolik lidí si jej uložilo do oblíbených a kolik jej kladně ohodnotilo. 

V kuchařce najdete průřez celou kuchyní, od překrmů po dezerty, přes různé druhy masa, ryby, až po bezmasé (zeleninové) pokrmy a přílohy včetně pečiva. Nechybí ani moučníky a tolik oblíbené těstoviny, zvláštní kapitolou jsou snídaně a svačiny. Chcete si udělat camping salát podle ČSN norem, domácí pribiňák, francouzský toust, nebo babiččiny lívance? To všechno v kuchařce najdete a samozřejmě ještě mnohem více.

Extra kapitola je věnována Velikonocím. Přečtete si, proč se slaví, zjistíte, co které dny znamenají a co byste si měli připravit. V kuchařce najdete recepty na několik druhů beránků, jidáše, velikonoční perníčky plněné povidly, vaječné pomazánky, nádivky, vajíčkovou tlačenku a špenátová jídla.

Co je ovšem důležité? Všechny recepty jsou hodně "provařené", tedy vyzkoušené našimi čtenáři i námi. Proto víme přesně, co vám předkládáme. Kuchařka nebyla napsaná od stolu, ale opravdu z kuchyně. Najdete v ní jednoduchá i složitá jídla, ale postupy jsou napsány srozumitelně a tak, aby daný pokrm dokázal zvládnout opravdu každý. A pokud by přece jen něco jasného nebylo, u každého receptu najdete QR kód na video. To vás provede celou přípravou tak, jako by vedle vás stál zkušený kuchař.

Chcete inspiraci pro přípravu jídel na celý den? Sestavte si jednoduše celé menu na každý den v týdnu, od snídaně přes svačiny až po večeře. Ať se vám s námi dobře vaří! 

TIP

Všechny naše kuchařky si můžete zakoupit na našem eshopu. Připravili jsme si pro Vás slevu 20% na titul Naše kuchařka 2. Stačí při objednávce zadat kód: "TOPRECEPTY20". V obchodě také naleznete zvýhodněné balíčky.

 

Témata