Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Načtení QR kodu z knihy Naše moučníky
Zdroj: Toprecepty.cz

Rádi vaříte a pečete? Ale někdy vám není postup zcela jasný a potřebujete to vysloveně ukázat? Tak právě od toho jsou tady naše nové video kuchařky. Pojďte se s námi podívat, jak vlastně „fungují“ a čím se liší od běžných kuchařských knih.

Vaše nová kamarádka

Předávání receptů z generace na generaci, povídání o jídle, doporučování praktických postupů, jak to či ono v kuchyni zvládnout na jedničku, to jsou věci, které do našeho života odjakživa patří a obvykle se odehrávaly v rodině nebo mezi našimi blízkými či známými lidmi. Určitě si vzpomínáte, jak vám doma maminka nebo babička ukazovaly, jak se zadělává těsto či vaří kulajda. A pak jste výslednou voňavou dobrotu společně u stolu ochutnávali a sdělovali si, jaké to je. Něco podobného vám teď nabízíme taky, ale v moderním kabátku. 
 
 
Samozřejmě víme, že nad osobní kontakt není. Ale vždycky to tváří v tvář nejde. Právě proto jsme pro vás vytvořili unikátní video kuchařky, ve kterých najdete jednak prověřené a vyzkoušené recepty, ale také odkaz, pomocí kterého se přes QR kód dostanete na video postup. Tak, abyste přesně viděli, jak se dané jídlo dělá. A to není všechno. V téhle virtuální kuchyni nebudete sami! Díky tomu, že se jedním kliknutím, nebo spíš dotknutím na displeji, dostanete do našeho webu, můžete si rovnou u každého receptu přečíst zkušenosti ostatních a „na dálku“ s nimi poklábosit. Víme, že rodinu vám nahradit nemůžeme, ale přesto bychom vás rádi pozvali k nám do webové kuchyně. Pomyslné otevřené dveře představují právě naše dvě nové video kuchařky. Tyhle „dveře“ jsou pro vás stále otevřené a recepty, možná i noví přátelé, čekají. 
 

Nové kuchařky a kalendář právě v prodeji!

Připravili jsme si pro Vás 2 kuchařky: Naše kuchařka a Naše moučníky, ve kterých naleznete ty nejoblíbenější recepty z našeho webu a nejen to ...

Naše kuchařka

Do obchodu

 
Jak vstoupit? Jednoduše v kuchařce nalistujte daný recept, mobilem nasnímejte QR kód a je to! Takhle snadno se dostanete rovnou do kuchyně nejčtenějšího českého webu o jídle Toprecepty.cz a už můžete koukat „pod ruku“ kuchařům, povídat si s ostatními uživateli nebo jen tak pozorovat cvrkot. Místo zástěry vám pro začátek stačí jen tablet či chytrý mobil a v něm nainstalovaná čtečka QR kódů. Tu si můžete stáhnout zde pro Android nebo zde pro iPhone. Novější telefony umí snímat QR kódy pomocí aplikace fotoaparátu. A pak už postupujte podle tohoto videa:
 
 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více