Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapomeňte na fronty u pokladen, kličkování mezi regály, protivné pokladní nebo hledání parkovacího místa. To vše se stalo minulostí díky službě Potraviny on-line, se kterou nakoupíte z pohodlí domova i velký rodinný nákup během několika minut.

Zapomeňte na fronty u pokladen, kličkování mezi regály, protivné pokladní nebo hledání parkovacího místa. To vše se stalo minulostí díky službě Potraviny on-line, se kterou nakoupíte z pohodlí domova i velký rodinný nákup během několika minut.

Dnešní doba je velmi hektická. Naštěstí s sebou kromě shonu a stresu přináší také spoustu pozitiv, včetně moderních způsobů, se kterými můžeme šetřit drahocenný čas. Jedním takovým je i služba Potraviny on-line. S tou šetří čas například paní Jana, která je maminkou dvou sedmiletých dvojčat a pracuje jako učitelka angličtiny. Manžel je často na služebních cestách nebo dlouhých poradách a starost o domácnost je tak především na ní samotné. O její kurzy je navíc velký zájem, a tak se jednoduše během celého dne nezastaví. Ráno vypraví děti do školky a už rychle vyráží do města ke svým žákům. Cestu má spojenou s mnoha povinnostmi, které musí vyřešit a času tak není opravdu nazbyt.

Dříve Jana nákupy potravin obstarávala jednou týdně o víkendu. Každé sobotní dopoledne trávila popojížděním po městě, vymýšlením, co rodině uvaří a kam všude musí zajít, aby sehnala potřebné ingredience. Občas se navíc také stalo, že zapomněla tu či onu přísadu, nebo v obchodě něco neměli. Před časem však objevila službu Potraviny on-line, se kterou se naučila udržovat domácí zásoby stále plné, a to za zlomek času. Čerstvé pečivo, ovoce, zeleninu, maso, ale i čisticí prostředky či drogerii si jednoduše objednává přes internet během několika málo minut. Nejprve si vybere čas, který se jí hodí pro doručení nákupu a pak už jen z pohodlí domova nakupuje do virtuální nákupního košíku.

Už jste nákupy moderním způsobem vyzkoušeli? Službu Potraviny on-line provozuje společnost Tesco a nabídka se tak velmi podobá sortimentu v kamenných obchodech. Nepřijdete ani o akční slevy, nebo sbírání bodů s věrnostním programem Clubcard. Vedle objednávek přes internet můžete nákup zařídit i přes mobilní aplikaci. Službu již využívá přes 200 000 registrovaných zákazníků. Přidejte se mezi ně i vy. Více informací naleznete na www.itesco.cz

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie