Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rádi si pochutnáváte na opravdových delikatesách? Hledáte zpestření svého každodenního jídelníčku, nebo svátečního pohoštění? Chcete své vánoční menu obohatit něčím výjimečným? Pokud ano, máme pro Vás skvělý tip – sýry Krolewski, kterým neodolají ani ty nejmlsnější jazýčky!

Hned po prvním soustu Vám bude jasné, že není sýr jako sýr. Čím jsou tedy sýry Krolewski tak jedinečné? Krolewski  je velmi kvalitní přírodní polotvrdý sýr holandského typu s tvorbou ok. Jeho hlavní předností je harmonická kombinace jemné chuti, příjemné vůně a perfektního vzhledu. Pro Krolewski je typická vláčná konzistence a pravidelně velká oka. Od sýrů Krolewski můžete očekávat výraznější a rafinovanější chuť s pravým gurmánským zážitkem, díky kterému chutná celé rodině při každé příležitosti.

Sýry Krolewski povýší Vaše jednohubky, chlebíčky či tousty na zcela novou úroveň. Perfektní jsou také k přípravě obložených studených mís, a to v kombinaci se zeleninou, ovocem, uzeninami i ořechy. Pokud si chcete dopřát nevšední gastronomický zážitek s nádechem italské kuchyně, vyzkoušejte sýry Krolewski s čatní, džemy, marmeládami nebo aspiky. Kombinace sladkého a slaného je přímo skvostná!

Nabídka sýrů Krolewski je natolik široká, že si z ní vybere opravdu každý přesně podle svých chutí. Porcované i vážené sýry Krolewski Vás upoutají svou delikátní chutí, ať už dáváte přednost sýrům přírodním polotvrdým, uzeným nebo ve variantě Light. Úplnou novinkou v rodině sýrů Krolewski, která rozhodně stojí za pozornost, je sýr Krolewského L´casei s kulturou Lactobacillus casei. Sýry Krolewski jsou tedy úžasným příkladem toho, že i zdravé potraviny mohou být vynikající po chuťové stránce.

Sortiment sýrů Krolewski a sýrů pod značkou Zlatý sýr na český trh dodává společnost Milkpol s.r.o. V její nabídce lze nalézt i další mlékárenské produkty vysoké kvality - především Eidamské sýry, Goudy a Cheddar, dále pak různá balení porcovaných sýrů a másla.

Zlaté sýry a sýry Krolewski – pro gurmánský zážitek každý den!

PR článek

Komentáře

Severinka Severinka

11. 1. 2016 10:16

vladimír:máš pravdu, nemusí být všechno co je z Polska špatný;-);-);-) Jezdím tam často a hodně lidí si ho tam kupuje, i já:-D:-D:-D

vladimír

10. 1. 2016 23:01

Zdeňkovi:Ochutnej,polský=špatný?Tenhle sýr je chuťovka,vyrovná se určitě chutí i těm známějším zmačkám:-!:-p

Zdeněk

3. 1. 2016 13:11

To já tedy odolám! Polský sýr, fuj! :no:

Severinka Severinka

21. 12. 2015 14:38

Neodolám ani já, pokud ho vidím na pultě v obchodě kam chodím, ale žádný "lait", ale pěkně tučný 45-ti procentní:-p:-p;-);-);-):-)):-)):-))

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více