Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Hezké odpoledne , dnes k obědu smažená treska (v těstíčku),…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Dobrý deň želám. Ja som si dnes uvarila obľúbenú šošovicovú…“ Julia Oskerova, před 5 hodinami
„Zdravím všetkých, u nás bude smotanový špenát aj s…“ magdalenka, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 3 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Melounový salát s olivami a rukolou
Přidáno před 4 hodinami
Ananasové kytičky
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Moštování jablek 2023: Velký přehled farem z Čech i z Moravy, kde vám za pár korun zpracují jablka, nebo prodají vlastní mošt
Jak se jedlo ve středověkém podhradí? Na jídelníčku byly nejen obilné kaše, ale i úhoř, hlemýždi a různé nekynuté placky
Vyzkoušeli jsme za vás: Domácí turecký med v oplatce je krásně měkký a vyjde jen na 10 Kč! Příprava je snadná a zvládne ji každý
15. 8. 2014 23:12
V případě dalších houbových "rébusů a kvízů" mohu doporučit http://www.houbareni.cz/urcovna.php
20. 9. 2013 21:26
dsc_0790_1366131665.jpg
20. 7. 2013 17:14
20. 7. 2013 16:57
http://www.houbareni.cz/houba.php?id=23
http://www.rostou.cz/houba/20/hrib-dubovy/
http://www.houbareni.cz/houba.php?id=31
http://krkonossky.denik.cz/zpravy_region/jak-je-to...
20. 7. 2013 16:42
25. 6. 2013 10:35
Antonín D.
22. 9. 2010 15:47
22. 9. 2010 15:45
cimg2602.jpg
cimg2603.jpg
22. 9. 2010 14:20
22. 9. 2010 13:54
Kovář je výborná houba, u nás na Vysočině je velice hojný
22. 9. 2010 09:02
V každém případě ho nevyhodím, jak jsem prapůvodně chtěla, protože jsem se chvilku bála, že je to satan.
22. 9. 2010 08:57
22. 9. 2010 08:57
22. 9. 2010 08:57
22. 9. 2010 08:55
1 2 Další