Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, nemáš se za co omlouvat. Sdílená bolest,…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
„Jana Pá: Jani to je moc smutné,tak se držte co na to více…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Jana Pá: Jani, to moc lituji.“ hazel, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Piškotová roláda z horkého mléka
Přidáno před 10 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
Přidáno před 12 hodinami
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 13 hodinami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Schiacciata/skiačata sendvič
Přidáno před 18 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Úsporné vaření podle Anuše Kejřové: Ochutnejte zelí z brukve nebo nudlový nákyp s čokoládou
Jídelní rozmary slavných: Karel Gott miloval svíčkovou i pravou „čínu“ a návštěvám připravoval speciálně ochucený tatarák
Alkohol škodí pleti, ale nevadí! Známe zaručené rady, jak si užít drink s přáteli a zůstat krásná
3. 7. 2011 13:07
3. 7. 2011 12:39
3. 7. 2011 12:36
3. 7. 2011 10:10
3. 7. 2011 09:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
28-6-2011_cerven3.jpgd.jpg
28-6-2011_cerven4.jpge.jpg
28-6-2011_cerven15.jpga.jpg
Předchozí 1 2