Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 19 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Jana Pá: Jani, stalo se něco?“ MarcelaPa, před 22 minutami
„včera byl špenát, volí oko a brambor, dnes ryby na grilu a…“ Jana Pá, před 56 minutami
„Hezký den dnes polévka kmínová a uzená krkovička s bram…“ Simona Skolakova, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Brokolice zapečená na CRISP
Přidáno před 55 minutami
Krůtí masové kuličky
Přidáno před 2 hodinami
Schiacciata/skačáta sendvič
Přidáno před 6 hodinami
Burgery z trouby
Přidáno před 7 hodinami
Staročeské vepřové kostky na zázvoru a cibuli
Přidáno před 8 hodinami
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno 21. 5. 2024 16:13
Přečtěte si Zobrazit více
Princeznin dort není jen pro princezny: Na slavný švédský dezert je třeba piškotový korpus, jemný krém a speciální zelená peřinka
Božsky vláčné hot cross buns: Anglické mazance zvládne podle tohoto receptu každý
Novoroční kocovina: Tady jsou rady, jak s ní zatočit i varování, co ji jen zhorší
3. 7. 2011 13:07
3. 7. 2011 12:39
3. 7. 2011 12:36
3. 7. 2011 10:10
3. 7. 2011 09:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
28-6-2011_cerven3.jpgd.jpg
28-6-2011_cerven4.jpge.jpg
28-6-2011_cerven15.jpga.jpg
Předchozí 1 2