Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 16 minutami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: Zajímavé ovšem je, že u mužské populace…“ Veronika.Hrozna, před 11 minutami
„Hezký den , dnes bude hovězí vývar s domácím strouháním a…“ kamila29, před 1 hodinou
„MarcelaPa: Marcel naložené okurky mám taky ráda, tam kopr…“ tara23, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 19 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 22 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přečtěte si Zobrazit více
Nejčastější mýty o mléce lidi stále straší: Obsah škodlivých hormonů, přidaný cukr ani zabraňování hubnutí se přitom nekoná
Nebojte se ušáka! Tipy a triky, jak na králičí maso, aby bylo měkké a voňavé
Kde všude můžete použít kešu oříšky: Nahradí mouku v koláčích a dá se z nich udělat i tahle výborná majonéza
3. 7. 2011 13:07
3. 7. 2011 12:39
3. 7. 2011 12:36
3. 7. 2011 10:10
3. 7. 2011 09:57
Tak mě napadlo vzít na pomoc brčko, špejli a gumičku.
Do brčka dáme špejli (aby se nelámalo), aby brčko po špejli necestovalo tak na ní uděláme jakoby uzel z gumičky a můžeme odpeckovávat bez nepořádku. Šťáva, která obvykle cáká všude okolo, se tady dostane do brčka a nikde není velký nepořádek.
Tento "odpeckovávač" dáme na višeň proti otvoru po stopce a jen lehce zatlačíme. Brčko je krásně ostré a tak pecka vyjede ven hladce a jde to krásně rychle.
Použila jsem u tohoto receptu http://www.toprecepty.cz/recept/21764-visnove-rezy....
V příloze je nafocený postup.
28-6-2011_cerven3.jpgd.jpg
28-6-2011_cerven4.jpge.jpg
28-6-2011_cerven15.jpga.jpg
Předchozí 1 2