Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: to je ale pomazánka šmírkás, nie mišmaš.…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Dobré odpoledne , my jsme dnes měli holandský řízek,…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
„magdalenka: Tak se v Bratislavě říká brynzové pomazánce s…“ Veronika.Hrozna, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 2 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 9 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 11 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 22 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Jogurtový chlebíček
Přidáno 11. 6. 2024 17:56
Přečtěte si Zobrazit více
Havelské posvícení provoní malé ořechové koláčky. Pečené podle původního staročeského receptu chutnají božsky
Levné a zdravé vaření: Z hlívy ústřičné můžeme připravit výtečnou polévku, voňavé rizoto i vegetariánský guláš
Mochyně je plná vitamínu C. Jak ji vypěstovat doma a který druh vás může otrávit?
1. 9. 2011 08:15
Aby nepříjemná palčivost paprik zmizela, rozřízněte papriku napůl, odstraňte všechna semínka a potom vnitřek pečlivě nasolte. Nechte alespoň hodinu působit a potom opláchněte. Pak můžete papriku použít obvyklým způsobem.
31. 8. 2011 17:47
31. 8. 2011 13:42
31. 8. 2011 07:44
31. 8. 2011 07:32
Když odmrazujete mrazničku, vymyjte jí na závěr octovou vodou. Nebudou se v ní držet pachy. Když bude suchá ,vyložte šuplíky alobalem. Nejenže se tak rychle nepokryjí námrazou, ale zároveň lépe udrží chlad a můžete mrazák zapnout na nižší stupeň.
30. 8. 2011 19:16
a fakt to na vnučce fungovalotomu bych nevěřilapořád dumám,CO způsobení vyraženítřísky na povrch
30. 8. 2011 18:15
30. 8. 2011 08:31
jinak..tohle fórum je fajn,prima vychytávky
s tou třískou to tedy nevím..tomu nevěřím...a ze své praxe ž vůbec ne..na to je osvědčený višněvského balzám,který třísku"vytáhne"na povrch,pak jde snadněji extrahovat
30. 8. 2011 08:00
Naplňte sklenice obvyklým způsobem a uzavřete. Pak je vložte do myčky na nádobí a spusťte program na 70 °C. Pochopitelně nesmíte přidat žádný mycí prostředek. Jakmile ukončí myčka program, neotevírejte ji a nechte sklenice vychladnout uvnitř. Pak je ulože do spíže.
29. 8. 2011 07:28
29. 8. 2011 06:59
Někdy si zarazíme třísku tak hluboko, že nejde ven ani pinzetou. Kousek mýdla zvlhčete vodou tak, aby bylo měkké a smíchejte ho se špetkou hnědého cukru. Směs dejte na náplast a přiložte na zraněné místo. Nechte přes noc působit. Ráno náplast sundejse a tříska bude venku.
28. 8. 2011 07:54
Když potřebujete převázat balík, málokdy se vám podaří provázek vypnout tak, aby byl těsný. Pokud ho nejdřív namočíte do vody, mokrý zavážete a teprve pak necháte uschnout, vypne se sám, bez toho, abyste se museli namáhat.
27. 8. 2011 17:26
27. 8. 2011 12:48
27. 8. 2011 09:29
Předchozí 1 … 17 18 19 20 Další