Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 12 hodinami
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ agatha_001, 28. 5. 2024 06:59
Poslední příspěvky
„Hezký večer, změna programu vyhrazena , křídla v matinádě…“ tara23, před 12 hodinami
„Hezký den dnes zeleninová polévka s nočky a sekaná s…“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
„Hezke odpoledne, u nas vcera byli hovezi jatra na cibuli, a…“ hazel, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno před 11 hodinami
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí maso na paprice s lesními houbami
Přidáno před 13 hodinami
Fazolový guláš s červenou čočkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
V akci: Máslo ve slevě se vyplatí koupit ve „velkém“. Bude se hodit do cukroví, ale i zmrazené vydrží díky triku 3 v 1 až rok
Co s okoralými jablíčky? Využijeme je na parádní nepečený dort, uděláme z nich kompot a ze slupek uvaříme voňavý čaj
Tesco posiluje svou pozici na trhu, během září otvírá tři nové prodejny
1. 9. 2011 08:15
Aby nepříjemná palčivost paprik zmizela, rozřízněte papriku napůl, odstraňte všechna semínka a potom vnitřek pečlivě nasolte. Nechte alespoň hodinu působit a potom opláchněte. Pak můžete papriku použít obvyklým způsobem.
31. 8. 2011 17:47
31. 8. 2011 13:42
31. 8. 2011 07:44
31. 8. 2011 07:32
Když odmrazujete mrazničku, vymyjte jí na závěr octovou vodou. Nebudou se v ní držet pachy. Když bude suchá ,vyložte šuplíky alobalem. Nejenže se tak rychle nepokryjí námrazou, ale zároveň lépe udrží chlad a můžete mrazák zapnout na nižší stupeň.
30. 8. 2011 19:16
a fakt to na vnučce fungovalotomu bych nevěřilapořád dumám,CO způsobení vyraženítřísky na povrch
30. 8. 2011 18:15
30. 8. 2011 08:31
jinak..tohle fórum je fajn,prima vychytávky
s tou třískou to tedy nevím..tomu nevěřím...a ze své praxe ž vůbec ne..na to je osvědčený višněvského balzám,který třísku"vytáhne"na povrch,pak jde snadněji extrahovat
30. 8. 2011 08:00
Naplňte sklenice obvyklým způsobem a uzavřete. Pak je vložte do myčky na nádobí a spusťte program na 70 °C. Pochopitelně nesmíte přidat žádný mycí prostředek. Jakmile ukončí myčka program, neotevírejte ji a nechte sklenice vychladnout uvnitř. Pak je ulože do spíže.
29. 8. 2011 07:28
29. 8. 2011 06:59
Někdy si zarazíme třísku tak hluboko, že nejde ven ani pinzetou. Kousek mýdla zvlhčete vodou tak, aby bylo měkké a smíchejte ho se špetkou hnědého cukru. Směs dejte na náplast a přiložte na zraněné místo. Nechte přes noc působit. Ráno náplast sundejse a tříska bude venku.
28. 8. 2011 07:54
Když potřebujete převázat balík, málokdy se vám podaří provázek vypnout tak, aby byl těsný. Pokud ho nejdřív namočíte do vody, mokrý zavážete a teprve pak necháte uschnout, vypne se sám, bez toho, abyste se museli namáhat.
27. 8. 2011 17:26
27. 8. 2011 12:48
27. 8. 2011 09:29
Předchozí 1 … 17 18 19 20 Další