Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněné buchty z kynutého těsta jsou typický český moučník k odpolední kávě nebo sladký oběd. Aby se buchty podařily, je důležité dodržet pracovní postup i množství a druh surovin. Začátečníkům by mohly pomoci naše rady a tipy.

Upéct vláčné a chutné buchty asi bude pro některé začátečníky další výzvou v jejich kuchařském snažení. Postup na kynuté těsto mohou nastudovat z našich článků i videoreceptů. Pokud není u receptu uvedeno, jakou mouku mají do buchet dát, mohou se cítit touto "chybou" zaskočeni. Odpověď totiž není zcela jednoznačná.

Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky

Jakou mouku do buchet

Velmi totiž záleží na tom, jaké buchty potřebujete nebo chcete mít.

Je to jen na vás. Na závěr nabízíme videorecept na klasické české buchty:            .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přidat komentář

Další tipy a triky