Naložení bylinek do oleje
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 42 minutami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezký den, dnes přišli na oběd mladí. Měla jsem…“ tara23, před 49 minutami
„magdalenka: Ahoj, je to v Cíferi- Páci pri kúpalisku ,…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Julia Oskerova: Štefanová - ten archeopark.? Oplatí sa?“ magdalenka, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová plec na hlívě a argentinském koření
Přidáno před 3 hodinami
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 4 hodinami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 6 hodinami
Lososová frittata
Přidáno před 6 hodinami
Křenový dip
Přidáno 2. 6. 2024 12:30
Domácí skořicové vafle
Přidáno 2. 6. 2024 10:28
Přečtěte si Zobrazit více
Josef Maršálek se od Terezy Bebarové učil připravit zdravý makovec: Pozor na použití sněhu, varuje cukrář
Vyzkoušeli jsme „banánový test“ s alobalem. Takhle by mělo ovoce vydržet čerstvé mnohem déle
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
1. 1. 2015 14:44
26. 5. 2014 01:28
Už jen připravit nějaký chutný pokrm a ozdobit stůl nějakou kyticí http://www.kvetinysasanka.cz/31-kytice
36-113-large.jpg
4. 9. 2011 21:52
Za rady a odkazy moc děkuju - byla jsem teď asi naposledy na chalupě před zimou a potřebovala jsem s těmi bylinkami něco udělat, aby nepřišly vniveč...
4. 9. 2011 21:38
http://www.s-italem-v-kuchyni.com/s-italem-v-kuchy...
4. 9. 2011 21:25
Jinak já i chilli olej si dělám spíš za vlahého ne horkého oleje, ale to už je asi na zálibě a chuti každého
4. 9. 2011 21:17
http://www.freestylepizza.cz/cs/uvodni-stranka/Rec...
4. 9. 2011 21:11
4. 9. 2011 20:54
Tak to zaliju ohřátým olejem. Ještě dotaz...Jak dlouho to vydrží? Jako ten olej, nebo méně? A sterilovat se nemusí? Že bych prubla tu myčku???
4. 9. 2011 20:50
Sůl nedávej, zakalil by se. Skladovat - no, do další sklizně v pohodě
4. 9. 2011 20:29
Pamatuji si, že Ital je nějak nakládal do ohřátého oleje, ale nevím na kolik stupňů, případně jestli teplý, vlažný, horký nebo vroucí??? A jestli tam patří ještě něco dalšího, například česnek nebo sůl??
Jo, a jak dlouho se může takto skladovat?
Děkuji za každou radu.