Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí řízky pod peřinou

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 513 kJ /
1 318 kcal
Bílkoviny188,19 g
Tuky48,87 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 685 mg
Sodík 1,99 g
Sůl4,90 g
Sacharidy29,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rezne naklepeme, okoreníme mletým korením a na panvici na troche oleja z oboch strán prudko opečieme. Krok 2: Rezne uložíme do vymastenej zapekacej misy. Krok 3: Na mäso rozložíme na kolieska narezané paradajky a jemne osolíme. Krok 4: Smotanu zmiešame s vajíčkom a polovicou jemne nastrúhaného syra. Nalejeme na mäso. Podlejeme vývarom a v rúre zakryté dusíme asi 15 minút. Krok 5: Potom vyberieme a posypeme druhou polovicou nastrúhaného syra, ktorý sme premiešali s narezanou pažitkou. Krok 6: Necháme odkryté zapiecť.

Zveřejněno 9. 1. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí řízky pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7wDB

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Krůtí řízky pod peřinou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7wDB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
krůtí řízky, přírodní krůtí řízek, řízky z krůtích prsou, krůtí prsa řízky, kruti rizky recept, rizky kruti prsa, krůtí maso pod peřinkou, rizek z krutich prsou, krútí pod peřinou, krůtí prsa na řízky, krůtí přírodní řízek, kuřecí řízky pod peřinou, rizek s krůtích prsou, krůtí řízek, krůtí prso recepty, krůtí prsa řízek, řízky z krůtích prsou recepty, řízky pod peřinkou, krůtí pod peřinkou, kuřecí řízek pod peřinou

Suroviny:
prsa krůtí, vývar kuřecí, rajče, sýr tvrdý, vejce, smetana kysaná, pažitka, sůl, pepř mletý, olej

Přidat fotografie receptu