Krůtí řízky pod peřinou

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 1 hod 4 porce Drůbeží maso 6 názorů

Suroviny

600 g krůtích prsou
200 ml kuřecího vývaru
4 rajčata
150 g jemne strouhaného tvrdého sýru
1 vejce
100 ml kysané smetany
pažitka (nebo jiné bylinky dle chuti)
sůl
mletý černý pepř
olej
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rezne naklepeme, okoreníme mletým korením a na panvici na troche oleja z oboch strán prudko opečieme.

  2. Rezne uložíme do vymastenej zapekacej misy.

  3. Na mäso rozložíme na kolieska narezané paradajky a jemne osolíme.

  4. Smotanu zmiešame s vajíčkom a polovicou jemne nastrúhaného syra. Nalejeme na mäso. Podlejeme vývarom a v rúre zakryté dusíme asi 15 minút.

  5. Potom vyberieme a posypeme druhou polovicou nastrúhaného syra, ktorý sme premiešali s narezanou pažitkou.

  6. Necháme odkryté zapiecť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 226 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Krůtí řízky pod peřinou

Tématické fráze: krůtí řízky přírodní krůtí řízek řízky z krůtích prsou krůtí prsa řízky kruti rizky recept rizky kruti prsa krůtí maso pod peřinkou rizek z krutich prsou krútí pod peřinou krůtí prsa na řízky krůtí přírodní řízek kuřecí řízky pod peřinou rizek s krůtích prsou krůtí řízek krůtí prso recepty krůtí prsa řízek řízky z krůtích prsou recepty řízky pod peřinkou krůtí pod peřinkou kuřecí řízek pod peřinou

Zapomněl/a jsem heslo