Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„tara23: kdysi, když ještě byla mamka, jsme ji dělali často.…“ Nadja, před 1 hodinou
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 7 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 4 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 8 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 9 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 14 hodinami
8. 8. 2012 21:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 20:32
8. 8. 2012 20:13
8. 8. 2012 17:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 16:05
8. 8. 2012 15:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 14:52