Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 56 minutami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 1 hodinou
„Hezký prvomájový den - sluníčko sice hezky svítí, ale…“ Nadja, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 1 hodinou
Hruškový karamel
Přidáno před 2 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 5 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy
Kono pizza právě frčí! Stačí místo placky upéct kornoutek a naplnit ho dobrotami podle chuti. Příprava není těžká
Vaření podle horoskopu: Co uvařit Kozorohovi a jaké chutě mají vybíraví Lvi?
8. 8. 2012 21:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 20:32
8. 8. 2012 20:13
8. 8. 2012 17:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 16:05
8. 8. 2012 15:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 14:52