Kuře na bábě

cathleen Kuchařka:

Drůbeží maso 34 názorů

545

Suroviny

Porce kuřete
6 velkých brambor
4 vejce
majoránka
česnek
sůl
drcený kmín
3 rohlíky
mléko
anglická slanina
cibule
Recept si zatím oblíbilo 45 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na pánvi osmahneme několik plátků anglické, krájené na nudličky a na ní pak drobně krájenou cibuli. Nalámané rohlíky zalijeme mlékem a necháme rozmočit.

  2. Brambory nastrouháme, mírně z nich vymáčkneme vodu, přidáme k nim cibuli s anglickou, vymačkané rohlíky, vejce, česnek, sůl a koření a dobře promícháme.

  3. Směs urovnáme do vymazaného pekáčku, poklademe kousky osoleného a okořeněného kuřete a upečeme v mírné troubě (zpočátku můžeme při pečení zakrýt).

Poznámka

Úžasně voňavá záležitost....

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 661 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuře na bábě

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    marie: ano, remoska je úžasná věc v kuchyni:-!:yes:

    Odpovědět

  • marie marie(neregistrovaný)

    já to dělám v remosce a skvělé

    Odpovědět

  • Kammila Kammila

    Uvařeno, snědeno a můžu jen doporučit :-) :yes:

    Odpovědět

  • mamca mamca

    tak to určitě vyzkouším, díky za skvělé receptíky :yes::-p

    Odpovědět

  • Ajajda Ajajda

    Recept je super :yes: Jen pro ty, kdo chtějí vyzkoušet, bych doplnila, že je lepší brambory nastrouhat najemno. Já dnes tento recept dělala podruhé, brambory jsem strouhala nahrubo v robotu a "nádivka" se rozpadala, nebyla kompaktní.

    Odpovědět

  • stujiri stujiri

    povedlo se mooooc dobre :yes::yes:

    Odpovědět

  • stujiri stujiri

    tak skusim a uvidim ale podle ingredienci to bude dobre :yes:

    Odpovědět

  • Kadlik Kadlik

    Byla to mňamka, asi brzo dám foto. Já do toho bramboráku narval ještě kuřecí žaludky, brokolici, a půl kila kysaného zelí...:-)

    Odpovědět

  • miroslavrozsival miroslavrozsival

    Mamča asi dneska vaří jen podle Cathleen, dopoledne úžasnej chlebík a teď k obědu tato mňamka. Moc jsem si pochutnal, tak půjdu zažívat a bodík přidávám:-p:yes:

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Nikdy jsem to neslyšela ani nejedla,ale je to super nápad a vyzkouším hned teď ve středu;-)dávám 30bodík:yes::-K

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Moc vábný recept, musím určitě vyzkoušet, ihned letí do oblíbených:yes:

    Odpovědět

  • malenka78 malenka78

    Už jsem tento recept dělala podruhé a vždy sklidí velký úspěch:-p:-p ,vůbec nevím čím to může být :-8:-D:-D
    Prostě je to veliká dobrota:yes:;-)posílám 28bodík:yes:

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    :-p:yes:, tak na tohle se vyloženě těším!!!

    Odpovědět

  • babiminka babiminka

    Tak tohle je něco pro mně-jak jde o bramborákové těsto a pod., tak se neznám!!!!:-K

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    Vinstr: pekla jsem to asi hodinu na 170°C, zakryté a pak necelou hodku na 150-160°C. Každá trouba peče jinak, hlavně se mrkni, aby nebylo těsto syrové.

    Odpovědět

1 2 3 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo