Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 542 kJ / 1 085 kcal
Bílkoviny53,62 g
Tuky33,77 g
Vláknina13,05 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 1,35 g
Sůl3,10 g
Sacharidy135,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Úžasně voňavá záležitost....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cathleen

29. 5. 2017 10:56

marie: ano, remoska je úžasná věc v kuchyni:-!:yes:

marie

17. 5. 2017 18:58

já to dělám v remosce a skvělé

Kammila

30. 4. 2016 20:30

Uvařeno, snědeno a můžu jen doporučit :-) :yes:

mamca

6. 3. 2015 17:30

tak to určitě vyzkouším, díky za skvělé receptíky :yes::-p

Ajajda

25. 5. 2014 13:23

Recept je super :yes: Jen pro ty, kdo chtějí vyzkoušet, bych doplnila, že je lepší brambory nastrouhat najemno. Já dnes tento recept dělala podruhé, brambory jsem strouhala nahrubo v robotu a "nádivka" se rozpadala, nebyla kompaktní.

stujiri

5. 2. 2014 21:37

povedlo se mooooc dobre :yes::yes:

stujiri

1. 2. 2014 14:53

tak skusim a uvidim ale podle ingredienci to bude dobre :yes:

Kadlik

12. 3. 2011 19:55

Byla to mňamka, asi brzo dám foto. Já do toho bramboráku narval ještě kuřecí žaludky, brokolici, a půl kila kysaného zelí...:-)

miroslavrozsival

19. 11. 2010 13:48

Mamča asi dneska vaří jen podle Cathleen, dopoledne úžasnej chlebík a teď k obědu tato mňamka. Moc jsem si pochutnal, tak půjdu zažívat a bodík přidávám:-p:yes:

Simona Skolakova

15. 11. 2010 12:11

Nikdy jsem to neslyšela ani nejedla,ale je to super nápad a vyzkouším hned teď ve středu;-)dávám 30bodík:yes::-K

Irrena

15. 11. 2010 11:56

Moc vábný recept, musím určitě vyzkoušet, ihned letí do oblíbených:yes:

malenka78

15. 11. 2010 11:51

Už jsem tento recept dělala podruhé a vždy sklidí velký úspěch:-p:-p ,vůbec nevím čím to může být :-8:-D:-D
Prostě je to veliká dobrota:yes:;-)posílám 28bodík:yes:

Eliza

18. 5. 2010 21:10

:-p:yes:, tak na tohle se vyloženě těším!!!

babiminka

19. 4. 2010 22:05

Tak tohle je něco pro mně-jak jde o bramborákové těsto a pod., tak se neznám!!!!:-K

cathleen

17. 4. 2010 14:21

Vinstr: pekla jsem to asi hodinu na 170°C, zakryté a pak necelou hodku na 150-160°C. Každá trouba peče jinak, hlavně se mrkni, aby nebylo těsto syrové.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuře na babě recepty na kuře jak dlouho se pece kure baby kure baby kuře recepty jak se peče kuře recepty z kurete baby kuře recept recept kuře na bábě jak se dlouho peče kuře na bábě kure v babe babske kure senzační kuře radouňský flamendr v bramboráku perfektní kuře kuře na bábě recept recept baby kuře top recepty kuře kure na zeli v remosce

Suroviny: kuře, brambory, vejce, majoránka, česnek, sůl, kmín drcený, rohlík, mléko, slanina anglická, cibule

TopRecepty.cz

Kuře na bábě

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r2xK