Jak šlehat nad párou
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 2 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Nadja: Nadi tuhle pomazánku mám ráda. Mažu jí i na veku.…“ tara23, před 2 hodinami
„My měli nudlovou polévku a Petr si chtěl dát svíčkovou, ale…“ Nadja, před 2 hodinami
„Hezký prvomájový den - sluníčko sice hezky svítí, ale…“ Nadja, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 2 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 4 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 7 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 9 hodinami
Salát s pečeným květákem a granátovým jablkem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno 30. 4. 2024 16:58
Přečtěte si Zobrazit více
Indický nápoj lassi je dokonalým letním osvěžením. Je libo sladký, slaný nebo ovocný?
Velikonoční tradice a recepty: Svátky jara voní mazancem a nejsou jen o pomlázce
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
8. 8. 2012 21:21
Hella: to je prima nápad, určitě to zkusím!
8. 8. 2012 20:32
8. 8. 2012 20:13
8. 8. 2012 17:21
Ručně je to pomalejší, ale zdá se mi potom tužší
8. 8. 2012 16:05
8. 8. 2012 15:42
Šlehání trvá déle, ale poznáš to, že např. sníh je zcela tuhý, netečem, drží tvar - dělají se takto sněhové pusinky atd.
8. 8. 2012 14:52