Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Veronika.Hrozna, před 16 minutami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„hazel: Stáničko krásné jahody máte, to je radost se na ně…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Julia Oskerova: Julko my dostali od myslivce dančí a…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobre odpoledne' vcera jsme meli pecene kure, opecene…“ hazel, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krůtí kostky v citronové marinádě s žampióny
Přidáno před 3 hodinami
Zeleninová polévka s nudlemi ve vepřovém vývaru
Přidáno před 12 hodinami
Plněné papriky na rajčatech a passatě pečené v pečence
Přidáno před 22 hodinami
Polévka BORŠČ
Přidáno 16. 6. 2024 14:50
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno 16. 6. 2024 14:05
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Přečtěte si Zobrazit více
Harissa – poklad tuniské kuchyně: Pikantní pastu využijete na maso, do zeleninových směsí, do polévek i do salátů
Tvarohové noky se žahourem jsou hotové do 20 minut a chutnají fantasticky. Borůvková omáčka se dá zahustit strouhaným perníkem
Historie piva: Vařili je mniši a bylo tak husté, že se jedlo lžící! Co ještě nevíte o našem národním nápoji?
20. 9. 2012 13:05
20. 9. 2012 12:57
Jinak nesouhlasím v názoru s Bibinkou, mám za to, že pokud neregistrovaní napíšou slušný neurážející komentář, byť s kritikou receptu, občas je tu semele smršť registrovaných uživatelů. Tím myslím i jejich názory zde v diskusi. Mám za to, že mnohdy uhodí hřebíček na hlavičku a mají větší nadhled nad věcí, než registrovaní a zde často diskutující uživatelé.
20. 9. 2012 12:54
20. 9. 2012 12:53
20. 9. 2012 12:51
20. 9. 2012 12:41
20. 9. 2012 12:38
20. 9. 2012 12:32
20. 9. 2012 12:25
20. 9. 2012 12:24
20. 9. 2012 12:18
20. 9. 2012 11:56
20. 9. 2012 11:41
Předchozí 1 … 4 5 6