Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka BORŠČ

Tradiční polévkou ruské a ukrajinské kuchyně je bezesporu boršč. Dobře okořeněná polévka z červené řepy, třemi druhy masa, plná zelí a zeleniny je opravdu hutná a oplývá spoustou různých chutí.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

16. 6. 2024 14:50

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 370 kJ / 2 001 kcal
Bílkoviny241,02 g
Tuky99,53 g
Vláknina16,94 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 11,11 g
Sůl27,12 g
Sacharidy28,48 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do polévky nedávám brambory, protože ji zamrazuji a brambory by po rozmrazení neměly dobrou chuť. Polévka lépe chutná druhý den, kdy se chutě navzájem dokonale propojí. Z uvedeného množství je zhruba 5 litrů polévky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, maso kuřecí, maso uzené, cibule, mrkev, petržel, celer, zelí hlávkové, zelí kysané, řepa červená, olej, sůl, česnek granulovaný, kmín drcený, majoránka, paprika sušená sladká, citronka, voda

TopRecepty.cz

Polévka BORŠČ

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY212