Odpalované těsto - jak na to
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ mimosa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
„Problémy s odstredivým odšťavňovačem“ MarcelaPa, 7. 4. 2024 17:27
Poslední příspěvky
„Dnes byl kuří vývar a candát na másle s bramborem“ mimosa, před 4 hodinami
„Krásny slnečný deň vám želám. Ja som včera naložila do…“ Julia Oskerova, před 4 hodinami
„Nadja: Nadi, Mates nejí rajskou jako takovou. Děti mají…“ tara23, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 10 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 11 hodinami
Banana split
Přidáno před 11 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Květákové muffiny se salátem
Přidáno 27. 4. 2024 18:01
Přečtěte si Zobrazit více
Mrazu jde vzdorovat vhodným jídlem: Skvěle se hodí ovesné vločky, polévka, banán nebo něco pikantního
Kam na nejlepší snídaně v Praze podle Lukáše Hejlíka: Turecká vejce ochutnáte na Jiřáku, míchaná jsou boží v Esce
Elixír zdraví: Dejte si borůvky! Posílíte svoji imunitu a možná i omládnete
10. 11. 2013 21:42
Pred časom som sa bavila o veterníkoch s tetou, ktorá skvele pečie a spomínala, že najlepšie je odpaľované cesto s olejom. Aj preto som bola zvedavá na vaše skúsenosti.
9. 11. 2013 12:43
9. 11. 2013 08:21
8. 11. 2013 21:57
Jinak čím víc vajec, tím je těsto hladší a lépe nabývá. Na obyčejné těsto třeba na knedlíky stačí 2 vejce, na jemné moučníky je jich třeba víc
Sama jsem zvědavá na další zkušenosti od jiných
8. 11. 2013 21:37
8. 11. 2013 19:45
Pozerala som si recepty na odpaľované cesto. Zistila som, že:
- niekto robí z mlieka
- niekto robí z vody
- niekto robí z masla
- niekto robí z rastlinného tuku
- niektor robí z masti = sádla
- niekto robí z oleja
- niekto používa hladkú, niekto polohrubú, dokonca som našla recept aj s hrubou múkou
Podľa vašich skúseností, aké je to najlepšie odpaľované cesto?
Ja som doteraz robila z vody, rastl. tuku a polohrubej múky.
Ďakujem za vaše rady a skúsenosti!