Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Zdravím dievčatá, ja som si dnes upiekla kuracie stehná s…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezký den dnes polévka nudličková a kuří řízek s bram.kaší…“ Simona Skolakova, před 4 hodinami
„Přeji hezkou sobotu, dneska jsem vařila i na zítra,…“ tara23, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 6 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 8 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 10 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 21 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 23 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Přečtěte si Zobrazit více
Kuba z MasterChefa nám prozradil svůj recept na kapří hranolky, i když přiznává, že jídlo trochu „obšlehl“ od Jana Punčocháře
Jak na to, aby mazanec při pečení nepopraskal: Pomůže naříznutí i správné propracování a kynutí těsta
Lahůdkové droždí dodá smaženému celeru jedinečnou chuť a křupavost. Na strouhanku už zapomenete
24. 11. 2014 10:54
24. 11. 2014 10:47
V tom Pomalém sice někdy dělám i maso + brambory + zelenina jako jídlo z jednoho hrnce, ale ne pokaždé, i když i tu mě nejvíc překvapilo, že ani brambory ani zelenina nejsou "rozblemcané".
Ale tlakáč také rozhodně v kuchyňské lince nechám.
Jakož i pečící pánev od Ety - prostě se rozhoduju pak podle času a receptu, co použiju
24. 11. 2014 09:56
24. 11. 2014 09:33
24. 11. 2014 08:35
Remosku miluju a nedám na ni dopustit. Měla jsem ji jen na chatě, ale letos jsem si ji pořídila i domů, i když tu mám troubu. Maso pečené v ní mi připadá šťavnatější, na zapékání ideální - a hlavně o moc úspornější než trouba.
24. 11. 2014 08:03
Mak meliem vždy na mlynčeku, nie ručnom, aj keď aj ten mám, ale desaťročia na robote. Stará ETA slúži doteraz výborne. Nové roboty akosi ten mlynček na mak nemajú, všeobecne majú menej funkcií ako staré roboty.
24. 11. 2014 00:16
sc20141123-220436.jpg
23. 11. 2014 21:24
23. 11. 2014 20:50
23. 11. 2014 20:48
Mlýnek na maso máme ten obyčejný,ruční a tyčový mixér teké jen ten samostatný,takže v tom neporadím
Ale co se týká tlakových hrců,tak těch mám několikOd 3,5l až po 9litrové.Mám značku Orion a Banquet-cenově cca 380,-kč-750,-kč(+skleněná poklice jako bonus)a jsem velice spokojenáJsou na všechny druhy sporáků od plynu až po indukci.V těch velkých také zavařuji-dám do hrnce pařák,cca 250ml horké vody a ještě se nám za celou dobu nestalo,že by byla sklenka s kolobáskama,hříbkama,nebo s něčím jiným zkažená
p5100004.jpg
23. 11. 2014 20:41
A k té remosce - taky bych hlasovala pro remosku, na chalupě ji využívám maximálně, nemusím rozpalovat troubu, upeču v ní maso i buchty A jednu malou mám i doma, stačí pohodlně na pečení pro dva, když jsou holky přes týden pryč
23. 11. 2014 19:51
23. 11. 2014 19:41
Jinak k těm tlakovým hrncům... Pokrok rychle letí, většinou rychleji než naše kuchyňské vybavení . Proto není od věci si zjistit, zda tlakáč je i na indukci. Je to blízká budoucnost, tak ať už na ní máte hrnec připravený.
23. 11. 2014 19:14
23. 11. 2014 18:59
http://eshop.tescoma.cz/vareni/tlakove-hrnce/comfo...
Mmch k te remosce...ja se domnivam, ze oproti elektricke panvi ma podstatne vyhody.Osobne bych volila bravosku, ktera obe funkce vlastne spojuje.Cast se spiralou muzes pouzivat v obou polohach.
1 2 3 Další