JÍŠKA
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 16 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„mika59: tak to je mi moc líto, byla to žena, která se…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Tak jsem se zrovna dozvěděla, že nás navždy opustila Laďka…“ mika59, před 10 hodinami
„Julia Oskerova: Juli, ty mi děláš chutě. Lečo milujeme,…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 17 minutami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 12 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Přečtěte si Zobrazit více
Jana Boušková dnes slaví narozeniny a nám prozradila recept na netradiční slepici na paprice! Takovou jste zřejmě ještě neochutnali
Oblíbená moderátorka Laďka Něrgešová válí v kuchyni: Takhle fantastické houskové preclíky peče
Levná hrstková polévka podle tradičního receptu zasytí rodinu a nezruinuje rozpočet
2. 12. 2014 00:30
1. 12. 2014 08:58
1. 12. 2014 01:11
"Pokud je v jídle smetana či mléko, tak se nezahušťuje tukovou zásmažkou ale pouze jíškou z vody a mouky (záklechtka, zátřepka)"
NEVÍTE PROČ by něco takového mělo platit? Má to nějakou logiku? (náboženství, dietologie..., či čo)
Hledám všude možně i nemožně, ale kde nic, tu nic
Děkuji