Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 11 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 12 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 17 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 19 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 21 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Jak udržovat chlebový kvásek a jak z jeho přebytku upéct makové „telky“ kváskové nejen k televizi
Dokonalé saláty z podzimní zeleniny nebo luštěnin. Dáte přednost dýni, řepě nebo čočce?
Vše za začalo mandlí v cukru. Belgická pralinka se zrodila z hořkého léku obaleného čokoládou
13. 12. 2015 05:40
30. 4. 2015 18:10
21. 1. 2015 15:27
Jaké těsto se používá? - typla bych si jako na bublaninu nebo dortové apod.
formiček na klasické nepečené úly mám také povícero.
http://www.toprecepty.cz/recept/24487-uly-svicky-s...
http://www.toprecepty.cz/recept/24487-uly-svicky-s...
20. 1. 2015 23:13
20. 1. 2015 22:45
Ale určitě doporučuji vál a mám i několik dalších forem a formiček a jsou fajn. např.
http://www.toprecepty.cz/recept/20371-velikonocni-...
20. 1. 2015 14:25
Dĕkuji.
20. 12. 2014 21:26
20. 12. 2014 21:12
20. 12. 2014 21:00
20. 12. 2014 20:14
20. 12. 2014 18:36
20. 12. 2014 16:43
Hella: A o těch formách na cukroví, po přečtění Tvého příspěvku, začínám vážně uvažovat Mám se dívat po určitém výrobci, nebo to je jedno?
20. 12. 2014 11:55
20. 12. 2014 05:53
19. 12. 2014 23:31
1 2 Další