Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 8 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 10 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 15 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 18 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
10 nejlepších dárků pro gurmety: Vaječňák na lžičku, chalupářskou kuchařku nebo online kurz vaření kulinární nadšenci ocení
Oblíbené kozí či beraní rohy jsou nejlepší v sladkokyselém nálevu. Takhle snadno se připravují
Tradiční zabijačka má svůj řád a pravidla: Krev má míchat benjaminek rodiny a mozeček připadne jako odměna mistru řezníkovi
27. 12. 2008 20:24
27. 12. 2008 20:14
27. 12. 2008 19:56
27. 12. 2008 19:06
27. 12. 2008 18:58
27. 12. 2008 18:12
27. 12. 2008 14:58
27. 12. 2008 12:08
27. 12. 2008 10:01
Brali jsme naši pečku i na dovču do Beskyd, kde byl nejbližší obchod 12km daleko. Každé ráno nás budila vůně čerstvě dopékaného chleba.....
26. 12. 2008 20:34
26. 12. 2008 17:42
26. 12. 2008 11:50
26. 12. 2008 11:38
26. 12. 2008 10:22
20. 12. 2008 11:29
0122_n9obz.gif
Předchozí 1 … 33 34 35 36 37 … 49 Další