Pečení v remosce
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 22 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 15 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„tara23: Věrko je vidět,že je umíš a všici v rodině je mají…“ Simona Skolakova, před 25 minutami
„tara23: Zase 6 plechů?“ Veronika.Hrozna, před 2 hodinami
„Hezký den u nás pečená uzená kuřecí stehna s bramborovou…“ Eviip, před 6 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 8 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 15 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Přečtěte si Zobrazit více
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!
Dlabeme zdravě s Mishkou: První krůčky ke zdraví
Co s jahodníky po sklizni? Odplevelit, nakypřit půdu a důkladně pohnojit, další rok se nám za to odvděčí sladkými plody
10. 10. 2016 16:12
V remosce mi popraská chleba téměř pokaždé (tak 2 ze 3 chlebů), nám to ale nevadí.
10. 10. 2016 11:51