Uzené v bramboráku

Katerina Valigurova Kuchařka: Katerina…

Doba přípravy: asi tak do hodiny dle velikosti rolky Vepřové maso 7 názorů

Suroviny

uzená rolovaná plec (rolka)
ingredience na bramborák:
brambory
vejce
sůl
mouka
majoránka
česnek
olej (sádlo) na smažení
zelenina:(na salát)
okurky
rajčata
čerstvá paprika
čínské zelí
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Čistou rolku (nejlépe bez vrchní kůže) nakrájímé na teňounké plátky a obalujeme v bramborákové směsi (opatrně se solí, bo rolka je dost slaná) a smažíme na pánvi na rozehřátém oleji či sádle do zlatova.

  2. Protože směs na plátku nedrží, dávám si plátek do dlaně,n a něj bramborákové těsto-opatrně pinzetou vložím na pánev a teprve tam pokryju druhou stranu.

  3. Podáváme se zeleninovým salátem, ale kdo má rád, klidně přidá ješte brambory jako přílohu.

Poznámka

opatrně se solí do bramborového těsta-rolka sama o sobě je hodně slaná

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 591 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Uzené v bramboráku

Tématické fráze: uzené v bramboráku uzená rolovaná plec recept bramborák s uzeninou uzená rolovaná plec příprava připrava bramboraku bramboráky s uzeninou uzená rolovaná plec recepty uzený v bramboráku příloha k bramborákům uzené maso v bramboráku zelí k bramborákům uzena plec v bramboraku uzené maso s bramborem bramborák po kaplicku přílohy k bramborákům přílohy k bramboráku příloha k bramboráku uzeny bramborak uzené s bramborákem recepty uzena rolovana plec