Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

pes.filipes:
Nevím, jak je parta Tvého přítele náročná, ale já také dělám s 9 hochy, kteří téměř všichni pocházejí z vesnice a manželovi jsem jednou přichystala obyčejně a mělo to úspěch (ale já jsem věděla, že je nezklamu, protože je dobře znám:-D )
Nadělala jsem večer minitopinečky a potřela ďábelskou pomazánkou a přizdobila zeleninkou.
Druhá verze čerstvý chlebík, opět na malé porce a čerstvé voňavé sádlo od řezníka, cibule a hodně zeleniny:-8
MOžná budu někomu k smíchu, ale toto právě chlapi chtějí.
Ďábelskou dělám pokaždé jinak a od oka, ale něco jsem zde našla
http://www.toprecepty.cz/recept/20673-topinkova-sm...
http://www.toprecepty.cz/recept/11151-hovezi-pomaz... = tady ale určitě ne z konzervy, ale normálně z hovězího masa.
Ze sladkého nabízím osvědčené
http://www.toprecepty.cz/recept/12229-rezy-s-vajec...
http://www.toprecepty.cz/recept/18946-roladkove-za...
http://www.toprecepty.cz/recept/18381-rezy-„prsa-c...
http://www.toprecepty.cz/recept/17193-rezy---nejen...
http://www.toprecepty.cz/recept/17477-bananovo-tva...
... jsou to moučníky, které mám ráda a pokud použiješ rostlinnou, nebo lepší šlehačku, vydrží až 3 dny pevná.. To možná znáš
zdravím jahoda:-K

pes.filipes, u nás se ujalo i toto pohoštění a je dobré i za studena:-))http://www.toprecepty.cz/recept/10261-kulicky-pro-... Kuličky bych si připravila večer, dresink taky a ráno bych to šupla do friťáku a za 10 minut nemáš co dělat;-)

1974andrea: dík, taky se měj :-K

pes.filipes:Dej si pauzu:-D:-)), stejně nakonec sní, co jim strčíš pod nos, hlavně, když jim před tím dáš nějakej aperitivek a pivko:-D:-));-). Zatím se měj

1974andrea:
ten klobásník se mi líbí více zastudena, krkovičku bych bohužel musela ráno smažit, ale co bych pro drahouška neudělala, že
Ještě se mi líbí:
www.toprecepty.cz/recept/9901-cibulac-=-cibulovy-kolac/
www.toprecepty.cz/recept/15626-pastika/
www.toprecepty.cz/recept/22859-slane-dortiky/

a tím s dnešními tipy končím, už jen to hledání mě zničilo:-))

pes.filipes:Ale to bude zase lepší teplé, ne?

Plněnou sekanou jsem dělala - byla luxusní, ale nechci se opakovat :-) Karbanátky zvážím :-)

pes.filipes:Tak upeč nějakou plněnou sekanou, třeba vejci nebo párky apod., to se taky dá jíst studené;-)

:-8Karbanátky:-8brambory,okurkovy salát:yes::-p

1974andrea: Andrejko děkuji za tip - ale musí to být něco, co se nepodává teplé, nevím kdy to budou konzumovat a jídlo se poveze autem :-)
Zatím to vidím na slaný dort, obložený šunkovýma rolkama, a mooožná cuketový nákyp s uzeným masem - ten byl naposledy nepřekonatelný.
Ale ze sladkého - nevím nevím :-/ kynuté mi nejde, asi se budu opakoat s nějakou krémovou buchtou :-//

Hezký, ale upršený den. My dnes máme pórkovou polévku a houbovec s rajčatovým salátem.:yes:

Dobrý den všem kuchařinkám :-) Já dneska vařím zeleninovou polévku alias likvidace všech zeleninových zbytků, co najdu, a jako hlavní je smažený květák se šťouchanýma bramborama. Asi udělám i salát, honí mě mlsná na strouhanou mrkev s jablkem :-) A peču piškotovou roládu.. :-)

pes.filipes:u nás jdou na odbyt i různé aspikové variace - např. v misce smíchám na drobno nakrájený salám (stačí i točený) a přidávám kyselou zeleninu(tu mám svou zavařenou), okurky, hrášek sterilovaný, na drobno nakrájenou různou kyselou čamaládu, to vše promíchám. Do srnčího hřbetu dám folii a na dno položím plátky vajíčka,sýra a červenou steril. papriku na ty dám tu směs zeleniny a salámu a zaliju uvařeným aspikem. Přetáhnu folii a dám ztuhnout do lednice. Druhý den jen vyklopím a nakrájím na plátky;-);-):-p:-p:-p

Vaclav Fronek:Vašíku,to je mi moc líto!!!:-(:-(:-(doufám,že bude brzy vše zase relativně dobré a bude paní doma,držím moc pěsti;-):yes::yes::yes:

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ hazel, před 9 hodinami

„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55

„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Naposledy jste si prohlédli