Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 14 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Hezky vecer, u nas je dnes rajska omacka s masovymi…“ hazel, před 14 hodinami
„tara23: až budu mít bůček,tak také zkusím.“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Odpoledne přijela kamarádka. Dřív tady bydlela, kamarádíme…“ tara23, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzský toust (toast)
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z tresčích jater se smetanovým sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Avokádový dip ze zakysané smetany
Přidáno před 4 hodinami
Focaccia s čerstvými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Pikantní vepřová směs s brambory a cuketou
Přidáno před 16 hodinami
Banana bread nebo-li banánový chlebík
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Italské pesto počesku: Vyzkoušejte koprové, libečkové nebo mrkvové
Vítěz MasterChef Česko 2022 Martin Pecina vydává kuchařku: Pod drsným obalem se skrývá poctivá kuchařina a pocta našim surovinám
V USA povolili prodej masa vypěstovaného v laboratoři z buněk živých zvířat. K dostání bude zatím jen v luxusních restauracích
12. 10. 2011 20:19
Nevím, jak je parta Tvého přítele náročná, ale já také dělám s 9 hochy, kteří téměř všichni pocházejí z vesnice a manželovi jsem jednou přichystala obyčejně a mělo to úspěch (ale já jsem věděla, že je nezklamu, protože je dobře znám )
Nadělala jsem večer minitopinečky a potřela ďábelskou pomazánkou a přizdobila zeleninkou.
Druhá verze čerstvý chlebík, opět na malé porce a čerstvé voňavé sádlo od řezníka, cibule a hodně zeleniny
MOžná budu někomu k smíchu, ale toto právě chlapi chtějí.
Ďábelskou dělám pokaždé jinak a od oka, ale něco jsem zde našla
http://www.toprecepty.cz/recept/20673-topinkova-sm...
http://www.toprecepty.cz/recept/11151-hovezi-pomaz... = tady ale určitě ne z konzervy, ale normálně z hovězího masa.
Ze sladkého nabízím osvědčené
http://www.toprecepty.cz/recept/12229-rezy-s-vajec...
http://www.toprecepty.cz/recept/18946-roladkove-za...
http://www.toprecepty.cz/recept/18381-rezy-„prsa-c...
http://www.toprecepty.cz/recept/17193-rezy---nejen...
http://www.toprecepty.cz/recept/17477-bananovo-tva...
... jsou to moučníky, které mám ráda a pokud použiješ rostlinnou, nebo lepší šlehačku, vydrží až 3 dny pevná.. To možná znáš
zdravím jahoda
12. 10. 2011 15:53
12. 10. 2011 13:17
12. 10. 2011 13:13
12. 10. 2011 13:02
ten klobásník se mi líbí více zastudena, krkovičku bych bohužel musela ráno smažit, ale co bych pro drahouška neudělala, že
Ještě se mi líbí:
www.toprecepty.cz/recept/9901-cibulac-=-cibulovy-kolac/
www.toprecepty.cz/recept/15626-pastika/
www.toprecepty.cz/recept/22859-slane-dortiky/
a tím s dnešními tipy končím, už jen to hledání mě zničilo
12. 10. 2011 12:54
12. 10. 2011 12:34
www.toprecepty.cz/recept/18930-klobasovy-dlabanec/
www.toprecepty.cz/recept/8769-krkovicka-plnena-restovanou-cibulkou-a-pivnim-syrem/
12. 10. 2011 12:29
12. 10. 2011 12:19
12. 10. 2011 12:04
12. 10. 2011 11:49
Zatím to vidím na slaný dort, obložený šunkovýma rolkama, a mooožná cuketový nákyp s uzeným masem - ten byl naposledy nepřekonatelný.
Ale ze sladkého - nevím nevím kynuté mi nejde, asi se budu opakoat s nějakou krémovou buchtou
12. 10. 2011 11:44
12. 10. 2011 11:25
12. 10. 2011 11:18
12. 10. 2011 11:15
Předchozí 1 … 1785 1786 1787 1788 1789 … 2381 Další