Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 55 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 53 minutami
„Tak toto byla vecere u nas. Zadny desert. Byla jsem cvicit…“ hazel, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Simonko to jste meli krasny damsky vylet…“ hazel, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzené stehno v kolínkách
Přidáno před 4 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 15 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 17 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 18 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Přečtěte si Zobrazit více
Oslava krojů i folkloru. Do Starovic se opět sjedou přátelé jižní Moravy
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí
17. 11. 2009 12:23
17. 11. 2009 11:23
17. 11. 2009 11:18
17. 11. 2009 09:58
Kedlubny na karamelu, omajda je mezi těmi, co maj rádi muži,ženy.I děti jí mají rádi, jsou sladkého kamarádi. Jednoduchá přitom je, že se nám až vnucuje, tohle malé podezření, "co to je jen za vaření ?",. Ale vaření to je, dost lidí ji miluje.
Na sádlíčku z cukru známe"Karamel" si uděláme. Když karamel pěkně zlátne, nastrouhanou brukev dáte. Vše hned vodou zalít musí, trochu soli, to se sluší. Když nám brukev v hrnci měkká, na sádle jí jíška čeká. K tomu bůček vařený pro muže i pro ženy. Pro děti je třeba kuře, když někdo bůček nemůže. K tomu knedlík jak se patří, jako "Kluci včera v akci".
Pak česnečku udělám, vejce do ní zakvedlám. : Dobro chuť tomu, kdo se taky pžidá a kedlubny si udělá. HI HI. Václav
n_p4180005[1].jpg
17. 11. 2009 09:38
My dnes dojídáme zbytky od neděle. Domácí husička,trocha červeného zelíčka a chlupatého knedlíčka. Včera jsem upekla sváteční koláčky od Jenda1 - super ňamka. Takže dnes pohůdka.
16. 11. 2009 17:41
http://www.toprecepty.cz/recept/8708-kapusticky-z-...
mäsožravcom kúsok opečeného kuracieho mäsa, polievka - vývar z kuracích kostier od včera...
16. 11. 2009 13:29
16. 11. 2009 13:21
16. 11. 2009 12:47
16. 11. 2009 12:16
brambory_1861655196.jpg
16. 11. 2009 12:15
16. 11. 2009 12:12
Barrinkovi chňapky taky občas dělám-obzvlášť,když jsem doma sama(tedy jen s dvojčaty-ty tedy samozřejmě mají svou večeři).
16. 11. 2009 12:05
16. 11. 2009 11:21
16. 11. 2009 10:42
Předchozí 1 … 2133 2134 2135 2136 2137 … 2367 Další