Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 30 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: no právě, dostávali jsme je od známého a…“ tara23, před 38 minutami
„tara23: Věrko jj je výborná,kdysi se podávala v nemocnicích…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: Simčo, kdysi dávno jsme měli pravidelný…“ tara23, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 5 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 7 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 19 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 22 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Holka u plotny radí: Mrkvánky s povidly podle receptu babičky Libušky jsou křehké a lze je péct na více způsobů
Pesto presto! Jak vyrobit levnou českou verzi slavné italské speciality, kterou si zamilujete?
28. 12. 2008 11:13
28. 12. 2008 11:10
Jsme těch dobrot přejedení, tak přišla chuť na něco lehčího. Máme dnes zapečené těstoviny i brambory se všemi zbytky uzenin co obsahovala lednice, s medvědím česnekem,strouhaným sýrem, cibulí a zalité smetanou s rozkvedlanými vajíčky. Polévka je uzená s rýží a zeleninou.
28. 12. 2008 10:54
28. 12. 2008 10:37
28. 12. 2008 10:11
28. 12. 2008 10:07
Zdají se být super. Mám připravenou vep.kýtu k obědu ale ještě nevím co uvařím? Nenašla by se od Vás nějaká rada...
27. 12. 2008 18:38
27. 12. 2008 16:10
27. 12. 2008 14:44
27. 12. 2008 13:34
27. 12. 2008 13:13
27. 12. 2008 12:13
27. 12. 2008 10:58
27. 12. 2008 09:46
27. 12. 2008 08:31
Předchozí 1 … 2310 2311 2312 2313 2314 … 2370 Další